perjantai 18. syyskuuta 2015

Back To School

Allekirjoittanut palasi tänään koulun penkille! Ensimmäistä koulupäivää ei tarvinnut onneksi paljoa jännittää, sillä koulu on ennestään tuttu ja lähtipä tänne penkkiä kuluttamaan kanssani meidän Emma.


Kyseessä on siis Tampereen aikuiskoulutuskeskuksen sisustusalan ammattitutkinto. Juuri siis maaliskuussa valmistuttiin samasta koulusta sisustajiksi. Ei tarvittu kuin puoli vuotta aikaa, yrityksen perustaminen ja entisen kouluttajan pieni potku persuksille, että päätimme lähteä lisäkouluttautumaan.


Opiskellaan siis ihan työn ohessa (tai oikeastaan työssä), ja lähipäiviä meillä on keskimäärin vain kaksi per kuukausi. Koulutus kestää 1,5-2 vuotta riippuen tutkintosuoritusten aikatauluttamisesta.

Tässä vaiheessa ei koululaiselämästä enempää, mutta samalla voisin mainita erään lehtijutun, joka julkaistiin tämän viikon keskiviikkona. Kyseessä on siis ihka ensimmäinen lehtijuttu DEKOrennosta! Ylöjärven uutiset teki firman ylöjärveläisistä, eli Emmasta, Santerista ja meikäläisestä jutun, joka sivusi myös sisustamisen tärkeyttä ja alalla työskentelyä. Alkuperäinen juttu löytyy täältä.

Eipä muuta tällä kertaa! Ens kerralla jotain ihan muuta, pysykää kuulolla! ;)

- Karita -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti