keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Lastenhuone ja Vauva-lehti

Heipä hei!

Uusimpaan Vauva-lehteen tehtiin juttu mun pojan huoneesta, jonka olen rakkaudella ja aikaa ja vaivaa säästelemättä sisustanut. Jutussa esiteltiin kolme hienoa lastenhuonetta otsikolla "3 x upea, erikoinen lastenhuone". Pojan huoneen tapetista tuli paljon kyselyitä lehden ilmestymisen jälkeen, joten voin nyt tässä kertoa, että se on ostettu Seinäruususta Tampereelta. Tapetin valinta olikin aikaa vievin työ huoneen sisustuksessa, koska en meinannut millään löytää juuri oikeanlaista. Lopulta onneksi törmäsin tähän palapelitapettiin ja päädyin valitsemaan sen, koska se sopii lastenhuoneeseen, mutta miellyttää myös aikuisen silmää. Tapetin löydät Seinäruusun verkkokaupasta täältä.Kun muutimme tähän nykyiseen asuntoomme, pojan huone näytti tältä:


Asunnossa oli muutenkin paljon pintaremontin tarvetta, joten suunnittelin ja toteutin siinä samalla pojan huoneen sisustuksen. Maalaus- ja tapetointityöt sekä laminaatin asennuksen tein kouluprojektina sisustajan koulutukseni aikana ja ne olivat samalla tutkintosuorituksiani. Suurin osa huonekaluista oli hankittu jo aikaa sitten, koska tiesin, että ne joskus päätyvät pojan huoneeseen. Sänky tuli lahjoituksena sukulaiselta ja se olikin juuri sellainen, josta olin haaveillut. Tekstiilivalinnat ovat muotoutuneet ajan kanssa ja nyt olen niihin erittäin tyytyväinen. Verhoiksi valitsin aivan tavalliset valkoiset verhot, joihin silitin kiinni muutamia huoneen tyyliin ja värimaailmaan sopivia silityskuvia. Päiväpeiton ompelin itse Finlaysonin Elefantti-kankaasta. Vaatesäilytys on hoidettu niin, että kaikki pojan vaatteet ovat kannellisissa laatikoissa sängyn alla, jotta poika pystyy itsekin helposti valitsemaan päällepantavaa. Ikean Duktig-leikkikeittiön tuunasin paremmin huoneeseen sopivaksi.
Pyrin sisustamaan huoneen niin, että mahdollisimman pienillä muutoksilla huone "kasvaa" pojan mukana. Edes tuota tapettia ei kovin nopeasti tarvitse varmaan vaihtaa.

Tällaista tällä kertaa. Ensi viikolla on blogissa vuorossa mieheni Santerin, DEKOrennon remonttikonsultin esittely.

-Emma-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti