perjantai 6. marraskuuta 2015

Sisustus- ja lahjatavaraliike Giden avajaiset

Heipä hei!

DEKOrennon tiimi osallistui Tampereen Tullintorilla sisustus- ja lahjatavaraliike Giden avajaisiin. Annettin siellä sisustusneuvontaa halukkaille ja tutustuttiin uusiin ihmisiin. Jaettiin käyntikortteja ja ihmiset olivat kiinnostuneita palveluistamme. Oli hienoa päästä vähän vaivaamaan päätään kinkkisillä sisustuspulmilla ja keksimään ratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Arvoimme avajaisissa myös lahjakortin tunnin henkilökohtaiseen sisustusneuvontaan ja onnekkaalle voittajalle on lähtenyt jo viestiä asiasta.

DEKOrennon Iina Syrjä.
Iina antoi asiakkaalle sisustusneuvontaa.


Allekirjoittaneeseen voi välillä muutenkin törmätä Gidessä, koska teen siellä keikkaluontoisesti myyjän töitä. Keväällä menen tekemään sisustajan ammattitutkinnon opintoihini liittyen myynnin ja asiakaspalvelun tutkintosuorituksen Gideen. Gide oli aiemmin kaksi liikettä (Dekoro ja Kaarnalaiva) samassa tilassa, mutta kun muutto Tullintorin sisällä suurempiin tiloihin tuli ajankohtaiseksi, halusivat omistajat keksiä käyttöönsä myös yhteisen nimen. Gide tulee sanoista Gifts&Decor ja nimi on DEKOrennon tiimin mielestä kyllä tosi kiva. :)



Jatkossakin tehdään yhteistyötä Giden kanssa, joten ainakin heidän uutiskirjeensä kannattaa ehdottomasti tilata sähköpostiin. Giden löydät Facebookista täältä. Dekoron sivut löytyvät täältä ja Kaarnalaivan täältä. Tamperelaisten ja Tampereella käyvien kannattaa myös käydä tutustumassa uuteen upeaan myymälään.


-Emma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti