tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: 1. luukku

Joulukuun ensimmäinen päivä!
DEKOrennon tiimi on aivan innoissaan tästä asiasta, koska se tarkoittaa sitä, että meidän oma joulukalenteri avautuu. Joka päivä aattoon asti meiltä ilmestyy jonkinlainen sisustusvinkki, neuvoja jouluaskarteluihin ja -valmisteluihin tai jotain muuta kivaa. Kannattaa seurata DEKOrentoa vaikka Facebookissa! Sivumme löytyvät täältä.

Ensimmäisestä luukusta paljastuu ohjeet himmelikoristeiden tekoon.


Himmelin pikkuosat käyvät kuusenkoristeista ja muutenkin ne ovat kauniita osana kaikenlaisia sisustustyylejä. Tuollaisen timantinmuotoisen osan tekeminen on helppoa ja kun sen hallitsee, osaa soveltaa ohjeita isompiin ja haastavampiin malleihin.

Tarvikkeet: neula, lankaa, pillejä.

Tee ensin kaksi timantinmuotoista osaa kahdesta lyhyestä ja kahdesta pitkästä pillistä (lanka pujotetaan pilleihin seuraavasti: lyhyt, pitkä, pitkä, lyhyt). Liitä osat toisiinsa ylä- ja alakohdasta. Sitten lisää vaakatasoon lyhyiden ja pitkien pillien liittymäkohtaan neljä lyhyttä pilliä. Muista kieputtaa lanka muutaman kerran liittymäkohdan ympäri, niin himmeli säilyttää muotonsa! Yläosaan kannattaa jättää lankaa ripustuslenkkiä varten.


Käytin itse näitä Suomalaisesta kirjakaupasta ostettuja "rakennuspillejä". :)

Hyvää joulukuun alkua ja onnellista joulunodotusta!

-Emma-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti