tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: 15. luukku

Vieläkö on joululahjoja hankkimatta? Löytyykö ystäväpiiristä tai sukulaisista henkilöitä, joiden kotona tai vaikka työpaikalla tarvittaisiin sisustussuunnitteluapua, pientä pintaremonttia, uudet sisustustekstiilit tai haaveena on ollut vaikka koristemaalaus?
Siinä tapauksessa meillä on ratkaisu: DEKOrennon lahjakortti!


Lahjakortin arvon saat päättää itse ja summan suuruuden arviointia helpottamaan voit tutustua tarjoamiimme palveluihin ja niiden hintoihin täältä. Lahjakortin voit tilata itsellesi laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@dekorento.fi
Konkreettisesti toimimme Pirkanmaan alueella mutta esim. virtuaalisuunnittelupalvelumme ei ole sidottu aikaan tai paikkaan eli sen voimme toteuttaa sinulle (tai lahjakortin saajalle) missä tahansa. :)

Nykypäivänä ihmisille on jo hyvin paljon kaikkea ja uudelle materialle ei välttämättä ole tarvetta. Lahjakortti erilaisiin palveluihin ja elämyksiin on silloin erinomainen lahjaidea.
Sisustus on tärkeä osa yleistä hyvinvointia, sillä silloin kun koemme ympäristön mukavaksi myös olomme on parempi. Sisustus ei myöskään ole mikään stabiili tila vaan alati muuttuva asia. :)

- Iina M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti