lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: 12. luukku

Ajattelin tehdä kivan joulu(kuusen)koristeen, joka sopii moneen kotiin, on muunneltavissa vaikka mihin suuntaan ja on vieläpä helppo tehdä!

Tarvitset ainakin nämä:
- käytettyjä hehkulamppuja
- liimaa (joka kuivuu läpinäkyväksi)
- siveltimen
- glitter-hilettä (itse käytin kultaista) 
- mitä tahansa tyyliisi sopivaa narua (itse käytin kultaista lahjanarua)
(- sanomalehteä tai muuta paperia, koska muuten saat siivota glitteriä ensi joulunakin ;) )Aloita valmistelut levittämällä sanomalehteä pöydälle. Sido seuraavaksi naru lampun kantaan kiinni. Tämä helpottaa huomattavasti lampun kuivumisprosessia.

Pursota liimaa lampun päälle haluamallesi alueelle ja levitä se tasaiseksi siveltimellä. Liimakerros saa olla niin paksu, ettei siitä näe läpi yhtään.

Ja sitten ei kun glitteriä ripottelemaan! Voit käyttää tähän vaikka montaa eri väriä, isompaa tai pienempää hilettä oman makusi mukaan. Voit myös tehdä glitterkerroksesta niin paksun kuin haluat. Itse tein niin paksun, ettei siitä näe läpi.

Ripusta lamppu sitten kuivumaan vaikkapa pyykkinarulle tai katosta roikkuvaan koukkuun. Anna kuivua, kunnes liima on täysin läpinäkyvää. Ripusta sitten joulukuusen oksaan tai vaikka ikkunaan ja nauti kauniista aikaansaannoksestasi!Keräsin vielä kollaasin muista ihanista hehkulamppuideoista, joita toteuttaa näin joulun alla. Voit käydä katsomassa kuvat DEKOrennon Pinterestistä Karitan taulusta, ja löydät sen täältä.

- Karita -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti