tiistai 29. joulukuuta 2015

Taina Juhola


Hei!

Muut DEKOrentolaiset ovatkin jo täällä blogissamme esittäytyneet, joten nyt vielä hieman minun mietteitäni ennen vuotta 2016!
 Joulun pyhät on juhlittu ja näin uuden vuoden kynnyksellä on aika muistella kulunutta vuotta ja suunnitella uusia, alkavan vuoden mahdollisuuksia. Tähän vuoteen on mahtunut paljon erilaisia projekteja maalausalan parissa. Projekteja yhdistää lopulta kuitenkin yksi ja sama asia; oppiminen ja itsensä kehittäminen. Pintakäsittelyalalla olen huomannut itsessäni pienimuotoisia perfektionistin piirteitä. Haluan tietää, miksi ja miten. Jatkuva oppimisen into kädentaitoja kohtaan onkin saanut minut taas opintojen tielle. Maalarin paperit kourassa, mutta siitä huolimatta tieto-taitoani syventääkseni aloitin ammattitutkinnon opinnot alan parissa.

Työn ja opiskelun ohella tähän vuoteen on mahtunut myös uusia tuulia yrittäjyyden muodossa. Sain nimittäin mahtavan mahdollisuuden liittyä osuuskuntaan nimeltä DEKOrento! Tässä siis nyt uutena DEKOrentolaisena kirjoittelen ja pohdiskelen samalla tulevaa vuotta.

Olen kotoisin Satakunnasta ja vuonna 2010 muutin töiden perässä Tampereelle. Pintakäsittelyalalle olen lähtenyt vasta aikuisiällä. Lukion käytyäni opiskelin ammattikorkeakoulussa matkailualaa ja valmistuin restonomiksi. Alan töitä teinkin useamman vuoden ja moni tuttavani ihmettelikin innostustani lähteä täysin uudelle, erilaiselle alalle. Hieman hämmentävää ehkä, mutta olen kuitenkin vahvasti sitä mieltä, että mielenkiintoisten asioiden eteen kannattaa hieman tehdä töitä ja uuteen kannattaa rohkeasti lähteä mukaan.

DEKOrennossa teen pääosin maalarin töitä. Minulta voi tilailla erilaisia sisäpintojen maalauksia, tapetointitöitä sekä lattialaminaatin asennuksia. Pienimuotoiset huonekalumaalauksetkin onnistuvat.


Laminaattia vanhan muovimaton tilalle.

Tuolille uusi maalipinta ja tapettia.
Tapetti: Pihlgren & Ritola Oy: KuninkaansaliMaalarin työssä parasta on nähdä oman käden jälki. Kun työmaa on valmis, on palkitsevaa nähdä lopputulos monen työtunnin uurastuksen jälkeen. Usein nimittäin pohjatyöt vievät suurimman osan ajasta ja kauniista lopputuloksesta pääsee nauttimaan vain hetken. Jokainen työkohde on myös täysin erilainen ja tämä luo tähän työhön usein yllätyksellisyyttä ja haasteita. 

 
Uudelta vuodelta toivonkin paljon uusia, mielenkiintoisia remonttikohteita ja inspiroivia tapaamisia.

Toteutusrikasta uutta vuotta!

                                                               Nähdään työn merkeissä!Ps. Meihin voi tutustua tarkemmin osoitteessa http://dekorento.fi/

Terveisin, Taina


1 kommentti:

  1. Näinhän se on että uurastus palkitaan ainoastaan ponnisteluista ja palkituista hohdokaista uurastuksistasi ei muuta kuin pökköä pesään ja uutta uuradtusta kohden silloin se palkinto tulee ei sillä että ammattitaitoa ole no kyllä sitä Sulla on olen sen ihan vierestä nähnyt semppiä ps. Töissä nähdään Jari😀

    VastaaPoista