keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri: 16. luukku


Jouluhulina huipentuu ja kohta on aika paketoida viimeisetkin lahjat. Tänään joulukalenteristamme paljastuu vinkki pakettikortteihin.

Ideointi lähti liikkeelle ajatuksesta hyödyntää remonttitöistä jääneitä tapetteja. Halusin toteuttaa muutaman yksinkertaisen korttimallin, joista saa persoonallisia värejä / tapettimalleja muuntelemalla. Jokainen kortti on yksilöllinen.

Tapettipalojen lisäksi tarvitset eri värisiä kartonkeja / paperia, lahjanarua, tusseja, liimaa.


Liimaa erilaisia tapettipaloja kartongille ja leikkaa palaset tontun muotoisiksi. Muotoile sopivan värisistä kartongeista tontuille päät, viikset ja parrat. Liimaa pää ja parta kiinni pohjaan ja piirrä ääriviivat sekä silmät. Muotoile tapettipaloista tontuille kädet ja liimaa kartongista tyhjä palanen tontun käsien väliin. Kirjoita saajan nimi korttiin ja kiinnitä narulla pakettiin. Kuusipakettikortti on tehty samalla periaatteella kuin tonttukortit. Palanen tapettia on liimattu vihreän kartongin päälle ja pala on leikattu kuusen muotoon. Kuusen koristeluun voi käyttää erilaisia lahjanaruja.

Pakettikorttien taustat voi tapetoida tai jättää värikkään kartongin värisiksi. Tässä kuusen tausta on tehty vihreällä kartongilla ja tonttujen taustat ovat tapettia.


Mukavia paketointihetkiä!

-Taina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti